Unieke materialen om het werken met Geweldloze Communicatie te ondersteunen.

Het Visfera materiaal is ontwikkeld om te gebruiken bij presentaties, groepswerk, scholen, individueel gebruik, workshops en trainingen. En dit zowel voor belangstellende individuen als ervaren professionals.

Posters

De posters kunnen gebruikt worden bij presentaties en workshops, om een overzicht te geven van de GC-waarden, intenties en werkwijze. Ze kunnen inspirerend werken, hangend aan de muur van een workshopruimte, op het werk, in de klas of thuis.

De posters kunnen in het werken met groepen gebruikt worden ter inspiratie, discussie en verkenning van verschillende thema’s of onderwerpen.

Grondkaarten

Deze kaarten zijn bestemd voor deelnemers om (thuis) te kunnen oefenen, en trainers die werken met groepen. Ze kunnen op verschillende manieren ingezet worden voor demonstraties en oefeningen.

  • 3 keuzes voor verbinding: eerlijk spreken, empathisch luisteren en zelfempathie.
  • 4 stappen in Geweldloze Communicatie en 4 obstakels. Een set kaarten voor de 4 stappen, en 4 kaarten voor obstakels die verbinding in de weg kunnen staan.
  • 4 manieren van luisteren. Om jouw keuzes te verkennen en bewustzijn te creëren.

Communiceren kan complex zijn. Onze set hulpmiddelen werd ontwikkeld om je van start te helpen en om dat wat je geleerd hebt, tot leven te brengen. Het materiaal is ontworpen om een duidelijk kader van de GC-principes te bieden en tegelijk ook om openheid te bieden in verschillende mogelijke manieren om het te gebruiken.

Visfera’s intentie is eenvoudig: Geweldloos communiceren gemakkelijker maken. Neem een kijkje op de webshop via www.blabla-blabla.be (Nederlandstalig materiaal) en www.visfera.com (andere talen) om na te gaan wat voor jou bruikbaar kan zijn.

Tools

Geweldloze Communicatie Kompas

Een handige folder voor het beoefenen van Geweldloze Communicatie, met een lijst gevoelens en behoeften, voorbeelden van verzoeken, vragen en beelden.

Gevoelens- en behoeftekaart

Kleurrijke kaart met woorden voor gevoelens aan de ene zijde en behoeften aan de andere. Een handig instrument om jezelf en anderen te begrijpen en verbinding te stimuleren, ongeacht de context.

Voor meer info: neem contact met info@blabla-blabla.be of info@visfera.com

Kortingen

Bij het bestellen van een bepaalde hoeveelheid, geniet je van volgende kortingen:

  • vanaf 10 stuks: 10%
  • vanaf 25 stuks: 20%
  • vanaf 50 stuks: 25%
  • vanaf 100 stuks: 30%

Voor grotere hoeveelheden: neem contact op met ons.

Verzendkosten

Verzendkosten zullen na het opmaken van het factuur bepaald worden. Zo zal er voor een poster en een ander item (bv. kaartjes) tweemaal verzendkosten aangerekend worden, aangezien dit twee verschillende pakjes zijn. Wens je vooraf te weten wat de verzendkosten zullen zijn, neem dan eerst contact op met het secretariaat via mail of telefonisch.