Sabine VandingenenTrainer in Geweldloze Communicatie; bemiddelaar; coach

Als jongvolwassene was ik reeds enorm geboeid en geraakt door de manier waarop mensen met elkaar communiceren en omgaan met conflicten. Gedreven door mijn talenten en waarden zoals harmonie en verbinding, ontrolde zich een professioneel parcours als respectievelijk advocaat, jurist-trainer in sociale wetgeving, HR-consultant en bemiddelde ik als vrijwilliger gedurende 5 jaar burenconflicten voor de Stad Antwerpen.

Tijdens  een uitdagende, leerrijke sabbatperiode met mijn lichaam als dankbare leermeester, activeerde ik onbewust een proces om de kwaliteiten van mijn hoofd meer en meer in verbinding te brengen met deze van mijn hart. Hierbij werd en word ik nog steeds in hart en ziel geraakt en gestimuleerd door het gedachtegoed van Marshall Rosenberg, dat een enorme impact heeft op mijn groeiproces als mens omdat het me de weg toont naar bewuste zelfconnectie om vanuit die zijnsstaat ook de kwaliteit van mijn leven en relaties met anderen te kunnen verdiepen.

Sindsdien groeit het verlangen om mijn kwaliteiten en bewustzijnsproces in te zetten om  mensen bij hun kracht en potentieel te brengen door deze verbindende taal en levenswijze in diverse contexten uit te dragen als trainer, coach, conflictbemiddelaar en facilitator van oefengroepen.

Geïntrigeerd door nieuwe vormen van samenwerking en gedeeld leiderschap, wens ik in het bijzonder mijn steentje bij te dragen aan het integreren van dit gedachtegoed op de werkvloer zodat de beoogde resultaten behaald en zelfs overtroffen kunnen worden vanuit een wederzijdse betrokkenheid en duurzame, authentieke relaties met collega’s en klanten.

Dat ik dit alles in de praktijk ook mag beoefenen en ervaren binnen het team van Blabla, ondersteund en geïnspireerd door mijn collega’s, vervult me dan ook met veel dankbaarheid en levensvreugde!

“True love exists in business. It’s when employee and employer are amazingly grateful to have each other. We should all have true love at work.” Simon Sinek

sabine@blabla-blabla.be

Start typing and press Enter to search