Jolien De CockAdministratieve medewerker

Op reis naar en in mezelf, kwam ik een paar jaar geleden Geweldloze Communicatie tegen. Ik voelde een prikkeling, en een verdacht gevoel van herkenning, ook al was het geheel ‘nieuw’ voor me.
Mijn introductietraining was een openbaring; ik voelde een oervreugde opleven binnenin mij, iets dat weer kon en mocht stromen. En van daaruit vloeide een verlangen om hier verder in te verkennen, te groeien, te landen.
Ik vond en vind zoveel elementen en handvaten terug in dit gedachtegoed, waarnaar ik lang op zoek was. De basistraining die ik inmiddels bijna heb afgerond, is tegelijk het meest voedende en meest confronterende, uitdagende vormingstraject geweest waar ik ooit in dook.
Geweldloos leren leven en communiceren omvat zoveel wezenlijks..
Het gaat voor mij over de moed hebben echt zichtbaar te durven zijn.. Beseffen dat ware connectie enkel dan kan ontstaan. Over de moed hebben mezelf, met al wat ik ben, te omarmen en te dragen. Om de veiligheid waar ik zo’n nood aan heb, steeds weer opnieuw bij mezelf te leren vinden en hierin thuis te komen.
En van daaruit te gaan verbinden met wat leeft binnenin de ander. De ander echt te zien.
Te horen ook, wat er schuilgaat achter gedrag en woorden. De connectie te blijven houden, ook doorheen pijn of angst.
Over delen, vieren en rouwen in authenticiteit en mededogen.

Het warme ontmoeten met dit gedachtegoed, met Blabla en met Corrylaura, leidden tot het onverwachte aanbod om in het Blabla-verhaal te stappen. Ik voel me dankbaar en enthousiast om de kans om binnen deze context en dit team verder te groeien, te verdiepen en te exploreren.
Ik zal Blabla achter de schermen ondersteunen, vooral op administratief en organisatorisch vlak.
Ik genoot oprecht van de contacten die ik tot nu toe al mocht ervaren en kijk uit naar diegene die nog zullen komen!

jolien@blabla-blabla.be

Start typing and press Enter to search