Nieuwsbrief december 2020 – organisaties

*|MC:SUBJECT|*
Bekjik deze e-mail in je browser
Aanbod         Contact         Agenda

Geef je interne communicatie een boost


Beste thuiswerk(st)er,

Een goede interne communicatie is een uitdaging. In tijden van corona des te meer.
Van achter hun pc proberen werknemers te overleggen en knopen door te hakken. Maar eerlijk en open spreken met een scherm tussenin blijft moeilijk. Tegelijk biedt online kansen. Met onze unieke zelfstudiepakketten ‘eerlijk sprekenenzelfempathie kunnen werknemers aan de slag om hun eigen noden beter te begrijpen, sterker in hun schoenen te staan en eerlijk en verbindend te spreken. En dat op hun eigen tempo. Online laat ook grotere aantallen toe en voordeligere tarieven. En je hoeft niet te wachten tot na corona, je kan er nu al mee aan de slag.

Vraag een offerte op maat


Minder blabla in je bedrijf met blabla trainingen


Een vlotte communicatie is de basis van een goed geolied team. Andersom is een gebrekkige communicatie een bron van conflicten. En dat weerhoudt je werknemers en team ervan te groeien en meteen ook je hele bedrijf. Met onze trainingen krijgen ze praktische handvaten om open en verbindend te communiceren. Met de neuzen in dezelfde richting is er maar één weg en dat is vooruit. Liever korte inspiratiesessies of een diepgaander traject over één of meerdere dagen? Live, online of blended? We maken een aanbod op maat van je bedrijf.
Bekijk het volledige aanbod

Trainingen voor leidinggevenden

Ga voor waarde-georiënteerd leidinggeven


De visie van je bedrijf en je eigen visie op één lijn krijgen. Daar zit de magie. Dan trek je de juiste werknemers aan, creëer je de impact die je voor ogen hebt en blijf je trouw aan je eigen waarden. En dat biedt je bedrijf alle kansen om te groeien en bloeien. Met deze leiderschapstraining leer je je eigen ‘why’ identificeren, actieplannen daarop af te stemmen, te luisteren en spreken op de juiste momenten en het vuur in jou en anderen aan te wakkeren.
Lees meer

Kies voor verbindende besluitvorming


Time is money. En dus wordt er snel ‘ja’ gezegd en de ‘nee-stemmen’ worden van tafel geveegd. Een gemiste kans. Want elke ‘nee’ is een opportuniteit om het beter te doen, om het idee sterker te maken. Met verbindende besluitvorming laat je iedereen zijn stem meetellen zonder dat het proces blokkeert. Verschillen worden verrijkingen. En beslissingen worden gedragen door het hele team.
Lees meer

Creëer een open feedbackcultuur


Een open feedbackcultuur betekent niet je gedacht zeggen zonder nadenken. Het gaat over zorgen op tafel durven leggen, fricties uiten en er constructief mee aan de slag gaan. En dat in twee richtingen, van werknemer naar leidinggevende en andersom. Je creëert de ruimte om elkaar te horen en gehoord te worden. Zo overstijgt het potentieel van het team het potentieel van alle teamleden samen.
Lees meer

Getuigenis van een tevreden klant


“Verbindende Communicatie heeft ervoor gezorgd dat onze mensen elkaar durven aanspreken, dat vergaderingen veel efficiënter verlopen en er weer een warme en gedreven teamspirit leeft!”

Ontdek alle groeikansen voor je team en je bedrijf

Al meer dan 15 jaar geven we interne trainingen in non-profit en profitorganisaties.
Onze nieuwe website bundelt nu ons volledige aanbod voor bedrijven op één plek. Zo vind je gemakkelijk de cursus terug die bij jou, je team of werknemers past.
Vind de training voor jouw bedrijf →

“We can never make anyone do anything against their will without enormous consequences”

- Marshall B. Rosenberg

Facebook
LinkedIn
Email
Website
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Ons postadres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Wil je deze mails niet langer ontvangen? Geef je voorkeuren door of schrijf je uit.