Corrylaura en Blabla zijn meter van:

de (F)Luisterboom

Praktijkcentrum met Verbindende Communicatie als grondhouding

Jaren geleden leerde ik Anniek Leroux kennen. Al snel werd ze gebeten door het virus van Geweldloze Communicatie. Training na training en ontmoeting na ontmoeting was ik getuige van haar gretigheid om het gedachtegoed ten volle te begrijpen en niet alleen te kunnen toepassen, maar het ook te belichamen. En van daaruit het te kunnen doorgeven aan anderen. Als logopediste met een eigen praktijk integreerde ze langzaam maar zeker het gedachtegoed in haar dagelijkse werk met de kinderen. Ook haar collega’s wisten er niet aan te ontsnappen :).

Met veel moed en tonnen energie koos ze ervoor om haar droom te manifesteren: ze kocht een eigen plek te Ronse waar mensen kunnen thuiskomen bij zichzelf en elkaar. Logopedie, therapie, workshops, kinderyoga, … zijn maar een greep uit het ruime aanbod van de (F)Luisterboom. En dit alles stevig geworteld in het gedachtegoed van Verbindende/Geweldloze Communicatie.

Anniek inspireert me met haar doorzettingsvermogen en daadkracht. Het was voor mij dan ook heel gemakkelijk om ja te zeggen op haar vraag om meter te zijn van haar organisatie!

Meer informatie over haar werk en de (F)Luisterboom kan je vinden op www.defluisterboom.be

Op 18 maart is het opendeurdag en kan je proeven van allerlei activiteiten. Ook ik zal van de partij zijn.

En op 13 en 14 mei geef ik zelf een introductietraining in Geweldloze Communicatie waarvan de inkomsten integraal naar de (F)luisterboom gaan. M.a.w. krijg je kans om, én kennis te maken met Geweldloze Communicatie en door je deelname tegelijkertijd een enthousiaste jonge onderneemster te ondersteunen in het verwezenlijken van haar mooie droom: om van de wereld een fijne plek te maken om te vertoeven…

Start typing and press Enter to search