Neem contact met ons via info@blabla-blabla.be of bel ons voor een offerte op maat!

Blabla is erkend door de Vlaamse overheid als KMO-dienstverlener. Komt u ook in aanmerking voor KMO-subsidie? Lees het hier.

In het kader van loopbaanbegeleiding aanvaarden we ook opleidingscheques voor opleidingen die deel uitmaken van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Hiervoor dient een attest afgeleverd te worden door de cursist.
Opleidingscheques kunnen voor deze opleidingen gebruikt worden conform de geldende regelgeving. Alle info vind je via deze link.
Let op! Opleidingscheques kunnen ingediend worden tot uiterlijk 2 maanden na de startdatum van de opleiding. Je kan ze of aangetekend opsturen of persoonlijk bezorgen.

Als werknemer in de social profit kan je deze opleiding betalen met het vormingsbudget van VIVO.

 

Neem zeker ook een kijkje op onze sponsorpagina om te kijken of uw organisatie in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of zelfs volledige financiële tegemoetkoming.

Mocht de opgegeven prijs een onoverkomelijk probleem vormen, dan nodigen we jullie graag  uit ons te contacteren om te kijken of we een oplossing kunnen vinden die voor ons beiden haalbaar is.
Op alle activiteiten van Blabla zijn de algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

5% studentenkorting op deelname aan trainingen

  • Leerlingen tussen 12 en 18 aan een middelbare school met een studentenkaart of kopie van de identiteitskaart.
  • Studenten boven de 18 jaar die studeren aan een Belgische universiteit of hogeschool met een geldige studentenkaart.

Ivm overnachtingen

Soms krijgen we de opmerking van mensen dat ze er moeite mee hebben om te betalen voor overnachting (binnen of buiten (tent)). We begrijpen dat iedereen graag zorgzaam en bewust met eigen financiën omgaat, zo is het namelijk ook voor ons.
Ook al werken we heel veel in de social-profit, we zijn geen openbare instelling. We ontvangen geen subsidies.
Om het huis gebruiksvriendelijk en aangenaam vertoeven te maken, en allerlei extra kosten (zoals voor verbruik, vergunningen, brandveiligheid, verzekering….) te dekken, vragen we een schappelijke bijdrage voor overnachting en gebruik van het huis.

Start typing and press Enter to search