Kaart wordt geladen...

Details

Datum 08/11/2018
Tijd 19:30 - 21:30
Vervolgdata 6/12/2018 en 10/01/2019
Prijs €0,00 €15 richtprijs, vrije bijdrage excl. 21% BTW
Locatie Blabla, Huis voor Verbinding, Eindhout


Masculiniteit – een Verkenning

A true hero isn’t measured by the size of his strength, but by the strength of his heart.Hercules

Waarom een mannelijke  verbindende communicatie groep?

Sommige onderwerpen zijn te gevoelig om in een open groep te bespreken. Woorden die niet bedoeld zijn als trigger, kunnen als een aanval worden gehoord en de intentie om eerlijk delen en te helen is dan verloren. Met een mannengroep proberen we een platform te creëren waar er openlijk gedeeld kan worden en er wederzijds begrip is.

Als mensen zijn we geconditioneerd door onze cultuur. Als mannen hebben we onze eigen set van cultureel aanvarde gewoonten, overtuigingen en gebruiken. In deze groep zullen we elkaar ondersteunen in het bewust worden en verruimen van deze gebruikelijke patronen.

Samen creëren we een veilige ruimte waar onderwerpen als geslacht, seksualiteit, intimiteit, vaderschap, geslachtsrollen en machocultuur kunnen worden onderzocht.

Als mannen kunnen we trauma of weinig verbinding ervaren met andere mannen wegens de beschermende maskers die we hebben opgebouwd om onszelf veilig te houden. Deze groep is een plek waar we onszelf kunnen uiten en met begrip ontvangen kunnen worden. We dagen onszelf uit om verantwoordelijkheid te nemen voor onze gevoelens en behoeften, en manieren te vinden om deze realiteiten met andere mannen te delen. Samen vinden we nieuwe omgangsvormen met elkaar als mannen.

Geweldloze Communicatie heeft meegeholpen om mijn innerlijke wereld te leren navigeren en de innerlijke werelden van degenen om me heen beter te begrijpen. Het is vanuit deze energie van groei, transformatie en de stap richting mijn ware mannelijke kracht dat ik mijn medemensen uitnodig om met mij mee te doen aan een reeks verkennende avondsessies.
Daarin gaan we brandende vragen onderzoeken zoals “wat betekent het om een ​​man, echtgenoot, een vader, een zoon en een broer te zijn?” “Wat heeft de moderne ​​man nodig om niet meer te hoeven vechten met woorden, vuisten, zwaarden, geweren en bommen, maar eerder met felle passie, liefde en toewijding aan de waarheid in zijn kracht te staan?”

Vrije bijdragen (richt prijs 15 euro/avond)

Nic Burnand, september 2018

Meer info in mijn blog.


Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Start typing and press Enter to search