Kaart wordt geladen...

Details

Datum 12/07/2019
Tijd 10:00 - 17:00
Vervolgdata 20 en 21/07/2019
Prijs €0,00 €375 excl. 21% BTW
Inschrijven via https://blablavorming.be/cursus/empathie/
Locatie Blabla, Huis voor Verbinding, Eindhout


GEWELDLOOS COMMUNICEREN: DE KRACHT VAN EMPATHIE
VERDIEPENDE CURSUS

Wie de tweedaagse introductie in Geweldloze Communicatie volgde, kan inschrijven voor deze driedaagse verdiepingstraining. Er wordt verzocht dat je vertrouwd bent met het proces van Geweldloze Communicatie.

‘Het horen met enkel de oren, is één ding. Het horen in de zin van begrijpen, is iets anders. Maar het horen van de geest is niet beperkt tot één van deze ‘functies’. Daarom vraagt empathie een leegte van al deze ‘functies’. En wanneer deze functies (horen met de oren, begrijpen met het verstand, …) leeg zijn, luistert je hele wezen. Dan ontstaat er een onmiddellijk ‘vatten’ van wat er zich vlak voor jou bevindt, iets dat nooit kan gehoord worden met het oor of begrepen met het verstand.”
-Chuang-Tzu

Empathie is wezenlijk in het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie. Empathie stelt ons in staat de wereld op een nieuwe manier waar te nemen en tegemoet te treden.

Veel meer dan enkel ‘begrijpen’ waar empathie over gaat, zullen we drie dagen lang kansen bieden om aan den lijve te ervaren hoe het is om vanuit empathie te verbinden met jezelf, hoe het is om ontvangen te worden vanuit empathie, en ook om empathisch te verbinden met anderen.

Trainer: Nic Burnand, gecertificeerd trainer in Geweldloze Communicatie

Doelgroep: voor wie de tweedaagse introductie volgde en zich hier graag verder in wil verdiepen.


Start typing and press Enter to search