Kaart wordt geladen...

Details

Datum 28/06/2019 - 30/06/2019
Tijd 10:00 - 17:00
Vervolgdata 29/06/2019 en 30/06/2019
Prijs €0,00 €300 - € 500 excl. 21% BTW
Inschrijven via https://blablavorming.be/cursus/vrouwendriedaagse/
Locatie Blabla – Huis van verbinding, Eindhout


Driedaagse met Corrylaura: in eigen kracht

Ik…

Wie ben ik? Wie ben ik echt?
Wat zijn mijn wezenlijke waarden die mij drijven in mijn leven?

Tijdens deze drie dagen vormen we samen een veilige, krachtige bedding, om van daaruit voor jezelf, en met elkaar op ontdekkingstocht te gaan in jouw wezenlijke kern.
Wat zit er klaar in jou en wordt (nog) niet geleefd?
Wat wil losgelaten worden, en laat nog niet los? Wat heeft het van jou nodig?

Ik en jij….

In ons leven willen we zo graag in verbinding staan met de mensen rondom ons, onze partner en/of onze kinderen, onze vrienden en familie, collega’s, ons werk, de natuur …

En soms willen we dat zo graag, dat we anderen pleasen, geen nee durven zeggen uit angst voor afwijzing, ons anders voordoen om erbij te horen …
Of misschien wil jij dingen wel echt graag op jouw manier en vind je maar geen wegen om ‘ik en jij’ echt te leven.

Om ‘ik en jij’ te kunnen is het belangrijk dat jij zelf ook ‘thuis’ bent. Echt thuis in jezelf.
Dan alleen wordt echte en duurzame verbinding mogelijk.
Deze drie dagen gebruiken we om onze ik-kracht te (her)ontdekken en versterken.
Afgestemd op jou en de andere deelnemers weef ik samen met jou een programma op jou/jullie maat om hiermee aan de slag te gaan.

De basis voor deze drie dagen zijn geïnspireerd op mijn eigen levensproces met inzichten en werkvormen voornamelijk gebaseerd op Geweldloze Communicatie.

Trainer: Corrylaura Van Bladel
Locatie: Blabla, Huis voor Verbinding te Eindhout.

Overnachting: 10 deelnemers kunnen overnachten in ons Blabla-huis, ook overnachting met je tent in onze tuin is een mogelijkheid. Meer info daarover vind je hier.

Prijs:
De prijs voor deze driedaagse ligt tussen 300 en 500 euro + 21% BTW
Deze schaal om jullie de mogelijkheid te bieden om oprecht te voelen wat je wil en kan betalen. Door meer te betalen, maak je het iemand anders met minder middelen ook mee mogelijk om deel te nemen. Financiën mogen bij ons nooit de enige belemmering vormen voor deelname. Niet voor de deelnemer, niet voor de trainer.

Deze training komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

Voor wie?
Ik wil je vragen om minstens een introductiecursus in Geweldloze/Verbindende Communicatie vooraf gevolgd te hebben. Op die manier hebben we een gezamenlijke basis en kunnen we onmiddellijk ervaringsgericht aan de slag.


Inschrijven

Voor trajecten waarbij u de keuze heeft voor een deelnamebedrag binnen een vooropgestelde schaal (zie informatie van de training zelf), staat in bovenstaande veld een richtbedrag ingevuld. Mogen we vragen om een bedrag naar uw keuze en binnen de vooropgestelde schalen in te vullen in het veld "Uw deelnamebedrag". (Het bedrag dat u opgeeft is exclusief 21% BTW).

Annulatievoorwaarden
Uit zorg voor mezelf en kandidaat-deelnemers geef ik graag duidelijkheid omtrent de annulatievoorwaarden om op die manier alle misverstanden te kunnen vermijden:

Voor kortdurende trainingen (1 tot 3 dagen)
  • Bij annulatie tot 2 maanden voorafgaande aan de start van de training worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Bij annulatie tussen 2 en 1 maand voorafgaande aan de start van de training worden 10% van het totale cursusgeld in rekening gebracht.
  • Bij annulatie tussen 1 maand en 14 dagen voor de start van de training wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht (tenzij er een betalende deelnemer jouw plekje kan overnemen).
  • Bij annulatie tot veertien dagen voorafgaande aan de start van de training, of bij niet aanwezig zijn op alle cursusdagen, is het volledige cursusgeld wel verschuldigd.
Voor langer lopende trainingen (4 dagen of meer)
  • Bij annulatie tot 3 maanden voorafgaande aan de start van de training worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Bij annulatie tussen 3 en 2 maanden voorafgaande aan de start van de training worden 10% van het totale cursusgeld in rekening gebracht.
  • Bij annulatie tussen 2 maanden en 1 maand voor de start van de training wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht (tenzij er een betalende deelnemer jouw plekje kan overnemen).
  • Bij annulatie tot een maand voorafgaande aan de start van de training, of bij niet aanwezig zijn op alle cursusdagen, is het volledige cursusgeld wel verschuldigd.


Start typing and press Enter to search