Heel wat organisaties en bedrijven komen in aanmerking voor sponsoring of subsidies. Of dat ook voor jullie geldt, kan je hier zien:    https://www.blabla-blabla.be/sponsoring-social-profit/

Blabla – Huis voor Verbinding ontwikkelt en geeft reeds 20 jaar training op maat van elke organisatie, zowel binnen profit- als social profit sector.

Het gedachtengoed van Geweldloze Communicatie is steeds onze stevige basis en van daaruit proberen we elke keer opnieuw aan te sluiten bij de ontwikkelingsbehoeften van de organisatie.

  • Wil je bv. meer evolueren naar zelfsturende teams?
  • Of wil je werken aan de feedback-cultuur en op die manier ook de samenwerking op teamniveau optimaliseren?
  • Wil je bestaande conflicten aanpakken?
  • Wil je ondersteuning en inspiratie bij veranderingsprocessen?
  • Wil je graag begeleide intervisie-momenten?
  • Wil je je medewerkers versterken in het omgaan met agressie van klanten/bewoners/cliënteel en/of ondersteunen in het hanteren van eigen gevoelens van kwaadheid en ergernis.

 

Elke wens tot groei, verandering is welkom bij ons!

 

 

Heel wat organisaties volgden bij ons de voorbije 20 jaar kortere en langere trajecten. Een greep uit ons huidig werk op maat:

Op dit moment werken we vanuit Blabla in een 7-jaren plan samen met psychiatrisch ziekenhuis Sint-Annendael te Diest. De laatste jaren stapten steeds meer psychiatrische ziekenhuizen verspreid over Vlaanderen in een trainings- en/of begeleidingstraject.

In 2018-2019  werk(t)en we samen met vele organisaties waaronder: Tejo, sociale werkplaatsen over heel Vlaanderen, FVG (transportbedrijf), Zorgboerderij De Wroeter, Tenz, Provincie Antwerpen, Vlaamse Gemeenschapscommissie, CAW, NOA, ACV, dokters4dokters, Vives Lerarenopleiding, Stella Maris Malle, Witgele Kruis, Mamaditi, Buso Ravelijn, CBE Open school Mechelen, Eekhout Academy, Thomas More Kempen, Thomas More Antwerpen, verschillende gemeentes doorheen Vlaanderen, Actiris, enz.

 

Er is al meer dan 5 jaar een samenwerking met De pedagogische dienst van Gent, waar we kortere en langere trainingen geven en teams van kinderdagverblijven, onthaalouders, scholen in het Gentse begeleiden.

Ook voor Jongerenwelzijn in meerdere provincies gaven we de voorbije jaren verschillende meerdaagsen om de medewerkers te inspireren, ondersteunen en bekrachtigen in omgaan met alle actoren van het werkveld: rechters, ouders/kinderen/jongeren, advocaten, slachtofferhulp/enz.

Neem contact voor meer info

Alle workshops die je vindt onder ons open aanbod kunnen ook aangevraagd worden voor In Company trainingen.

Start typing and press Enter to search